Moški vozi Nissan LEAF z Nissanovo inteligentno mobilnostjo

RAZLIKA V NISSANOVI INTELIGENTNI MOBILNOSTI

Z Nissanovo inteligentno mobilnostjo Nissan LEAF ponuja nekatere od najnaprednejših tehnologij na trgu, vključno s funkcijami za pomoč vozniku, ki vam pomagajo pri samozavestni vožnji. Tudi družinski in e-NV200 Combi s 7 sedeži vam omogočajo, da izkoristite prednosti Nissanove inteligentne mobilnosti, saj zagotavljajo iste rešitve na področju mobilnosti kot Nissan LEAF, na primer vožnja brez izpustov, ki vsako vožnjo naredi vznemirljivo.

Logotip Nissanove inteligentne mobilnosti
linija

INTELIGENTNA VOŽNJA

Več samozavesti

Inteligentna vožnja se začenja zdaj, s tehnologijo za pomoč vozniku, s katero lahko vidite in čutite več in ki vam priskoči na pomoč, ko to potrebujete. Funkcije, kot je na primer inteligentni sistem za zaviranje v sili, lahko posredujejo in pomagajo za samozavestnejšo vožnjo. Nissan ProPILOT je vaš partner pri vsem, od spopadanja s prometnimi zastoji do ohranjanja voznega pasu na avtocesti. ProPILOT Park vam pomaga, da se tudi pri parkiranju na najbolj težavna parkirna mesta počutite kot na sprehodu po parkirišču.

INTELIGENTNA MOČ

Občutite več navdušenja

Kako bi bilo, če bi bila vsaka vožnja vznemirljivo doživetje? Vozilo brez izpustov vam to omogoča. S takojšnjim pospeškom in užitkom pri vožnji z eno samo stopalko boste doživeli edinstveno izkušnjo.  Odkrijte, zakaj vožnja na električni pogon na novo opredeljuje zmogljivost, ki jo želite občutiti za volanom.

INTELIGENTNA INTEGRACIJA

Počutite se bolj povezani

Vaš Nissan se že lahko brez težav poveže z vašim pametnim telefonom. Naslednji korak bodo pametna vozila, ki se bodo povezovala med seboj v ekosistem, ki bo izboljšal varnost in pretočnost prometa. Ves čas sodelujemo z državnimi organi in zasebnimi družbami, da bi zagotovili boljšo dostopnost polnjenja in s tem električne avtomobile še bolje vključili v družbo.

Nissan LEAF, parkiran na strehi

DEDIŠČINA ELEKTRIČNIH VOZIL NISSAN

Prisotni smo že precej časa. Nissan LEAF brez izpustov je prvi električni avto iz množične proizvodnje in najbolje prodajano električno vozilo na svetu. Svoje električne avtomobile izdelujemo tako, da so trpežni, in jih nenehno izboljšujemo. Preizkusili smo jih na milijonih kilometrov in jih izpostavljali tako težavnim pogojem, da vemo, da lahko blestijo v resničnem svetu. Da pa bomo tudi v naslednjih letih ostali na vrhu tehnologije električnih vozil, smo se pridružili tudi Formuli E, prvi kategoriji električnih dirkalnikov na svetu.

Nissanov električni pogonski sklop

INOVACIJA NISSANOVIH AKUMULATORJEV: VEČJA ZMOGLJIVOST, ISTA VELIKOST

Naši strokovnjaki že generacije delajo na tehnologiji akumulatorjev za napajanje električnih vozil in tako utirajo pot različicam, ki se nenehno izboljšujejo. Akumulatorje nenehno razvijamo, kar pomeni več moči in vznemirljivosti za naše kupce. Dolgoletne raziskave so nas pripeljale do izjemne življenjske dobe akumulatorjev v novem Nissanu LEAF in e-NV200. Naše litij-ionske akumulatorske baterije zmogljivosti 62 kWh vsebujejo več energije kot prej in vas pripeljejo dlje, ne da bi zasedali dodaten prostor. Zato boste lahko uživali v velikem dosegu, ki bo zadovoljil vaše vsakdanje potrebe, ne glede na to, ali vozite po mestu ali po avtocesti.

Električna vozila Nissan v vrsti z garancijsko značko za baterijo

JAMSTVO V OBDOBJU 8 LET ALI DO 160.000 KM

Zgodovina naših inovacij in obsežnega testiranja pomeni, da ste lahko mirni, ker vam nudimo prepričljivo garancijo. Za vsako novo električno vozilo Nissan nudimo jamstvo do 8 let ali do 160.000 prevoženih kilometrov (kar je doseženo prej) za kritje postopne izgube zmogljivosti litij-ionskih akumulatorjev.