Slike so zgolj informativne. V nekaterih primerih so na fotografijah vozila, ki ne ustrezajo specifikacijam na lokalnem trgu in ne predstavljajo posebnega modela, različice ali ponudbe. Prikazane funkcije in elementi morda niso na voljo ali so omejeni na izbrane različice.

*Podatki o dosegu so pridobljeni na podlagi laboratorijskih preizkusov v skladu z evropskimi predpisi in so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Podatki se ne nanašajo na točno določeno vozilo in ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki morda ne odražajo rezultatov pri dejanski vožnji. Na uradne rezultate lahko vplivajo oprema za doplačilo, vzdrževanje, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere. Podatki so dobljeni na podlagi novega globalno usklajenega preizkusa za lahka vozila (WLTP).

**ProPILOT je na voljo na omejenem izboru vozil. ProPILOT je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno in biti pripravljen, da kadar koli prevzame nadzor nad vozilom.

***Poraba električne energije (Wh/km) pri kombinirani vožnji - 40kWh: 14,8kw/100 km, 62kWh: 18,5/100 km. izpusti CO2 pri kombinirani vožnji (g/km): 0. Brez izpustov CO2 med vožnjo.

****Navedeni podatki veljajo za baterijo zmogljivosti 40 kWh, 62 kWh (Nissan LEAF). Čas je odvisen od pogojev polnjenja, vključno z vrsto in stanjem polnilnika, temperaturo akumulatorskega sklopa in temperaturo okolice med uporabo. Navedeni čas hitrega polnjenja velja ob uporabi polnilnika za hitro polnjenje CHAdeMO. Zasnova vozila Nissan LEAF omogoča večino vsakodnevnih potovanj, poleg tega je opremljeno z varnostnimi mehanizmi pri polnjenju, ki ščitijo akumulatorski sklop pri večkratnem hitrem polnjenju v kratkem časovnem obdobju.  Čas polnjenja se v primeru ponavljajočega hitrega polnjenja lahko podaljša, če se zaradi temperature akumulatorskega sklopa vklopi tehnologija varnostnega mehanizma akumulatorja.