Navara

PICK-UP ZA POSEL IN PROSTI ČAS

KOVINSKA MODRA
ŠTIRIKOLESNIK, KI ZMORE VEČ

Ne glede na to, ali ste sredi podeželja ali betonske džungle, je Nissan Navara vedno primerno razpoložena. Na voljo so trije načini vožnje – nastavite štirikolesni pogon na visoko delovanje za manj zahtevno terensko vožnjo, vožnjo po blatu, snegu, ali na nizko delovanje za zahtevnejšo terensko vožnjo po pesku, snegu, globokem blatu, ali na dvokolesni pogon, ko se vozite po asfaltni podlagi. Z zmogljivostmi, kot je sistem za pomoč pri speljevanju v klanec in sistem za nadzor spusta po klancu, je ta poltovornjak pripravljen na vse.

MOČ Z UDOBJEM LIMUZINE

Nissan Navara poltovornjak s štirikolesnim pogonom ima namesto podvozja z nepopolnim okvirjem s tremi stranicami, kot ga uporabljajo nekateri drugi poltovornjaki, podvozje z zunanjim okvirjem in prečniki. Ima tudi večtočkovno neodvisno zadnje vzmetenje. To poskrbi za boljšo vožnjo in bolj odzivno krmiljenje, poleg tega pa izboljša tudi nosilnost.


*Cena po ceniku brez popusta in z vključenim DDV. Slike so simbolične. Nekatere slike prikazujejo specifične modele z opremo ali funkcijami, ki niso dostopne v Evropi. Prikazana oprema morda ni dostopna. Navedene emisije CO2 in poraba goriva velja za kombinirano vožnjo. Za več informacij o porabi goriva si lahko ogledate tehnične podatke in Priročnik o varčni porabi goriva in emisijah CO2.

**Garancija proizvajalca za lahka gospodarska vozila velja 5 let oziroma do prevoženih 160.000 km, kar dosežete prej (z izjemo vozila e-NV200): 5-letna garancija proizvajalca (oziroma do prevoženih 100.000 km) za dele sistema električnega pogona vozila in 3-letna garancija (oziroma do prevoženih 100.000 km) za ostale dele vozila. Omejitev kilometrov ne velja pri garanciji na barvo, za originalne rezervne dele in dodatno opremo Nissan, pomoč na cesti in prerjavenje. Za več informacij glejte Nissanovo garancijsko knjižico.