DRUŽINSKI ELEKTRIFICIRANI ŠPORTNI TERENEC

Nissan X-TRAIL s tehnologijo e-POWER

e-POWER & blagi hibrid

Pogonski sklopi

120 - 157

Max moč motorja kW

5,7 - 7,4⁽¹⁾

Poraba goriva (l/100 km)

129 - 168⁽¹⁾

Emisije CO₂ (g/km)

ZUNANJOST

Brez kompromisov med oblikovanjem in pustolovščino

Na vašo prisotnost opozarjajo elegantni LED žarometi in mogočne prednje odprtine za zrak. Nissan X-Trail je videti tako napreden, kot je napredna tehnologija v ozadju. Bodite pustolovski. Bodite očarani.

Nissan X-Trail – stranski pogled na notranjost

POTNIŠKI PROSTOR IN PRTLJAŽNIK

Elektrificiran 5- do 7-sedežnik s prostorom za vse in vsakogar

Izberite 7-sedežnik in pozabite na pogajanja, kdo bo zasedel najboljši sedež. Ostanite povezani s priključki USB spredaj in zadaj ter uredite prtljažni prostor po svojih željah z inovativnim predelnim sistemom, ki ponuja do 16 konfiguracij za shranjevanje.

Nissan X-Trail N-Trek u šumi

NOVI X-TRAIL N-TREK

Nova dimenzija elektrificiranega družinskega crossoverja

Razširitev ponudbe z različico N-Trek popelje elektrificirani družinski SUV, Nissan X-Trail, na novo raven udobja in edinstvenosti, ne glede na to, ali se vozite po mestu ali bolj zahtevnih terenih. To je popolno vozilo za nepozabne družinske pustolovščine.

Nissan X-Trail – e-POWER – posnetek vožnje

POGONSKI SKLOPI

e-POWER. Edinstvena elektrificirana izkušnja, ki ne zahteva priklapljanja v električno omrežje

Nissan e-POWER je edinstvena elektrificirana tehnologija z varčnim bencinskim motorjem, ki polni pogonsko baterijo. Rezultat je odzivna in tiha vožnja brez potrebe po priključitvi ali polnjenju. Na voljo tudi s pogonom e-4ORCE AWD, ki zagotavlja še več moči in stabilno vodljivost. Obe tehnologiji vam omogočata vožnjo kot pri električnem vozilu, le brez menjalnika. Edinstvene tehnologije Nissan X-Traila presegajo doslej znane hibridne tehnologije.

POGONSKI SKLOPI

e-POWER ali blagi hibrid

Odkrijte razliko med obema pogonskima sklopoma in izberite tistega, ki vam najbolj ustreza!

1/2 X-Trail e-POWER

e-POWER združuje močan električni motor, ki poganja kolesa ves čas in bencinski motor za polnjenje baterije. Uživajte v prednostih vožnje na elektriko, brez potrebe po polnjenju.

Nissan X-Trail – pogled v notranjost HUD

1/2 X-Trail Blagi hibrid

Blagi hibrid uporablja bencinski motor za pogon koles, litijeva baterija pa zagotavlja podporo. Tehnologija stop-start poveča učinkovitost, saj se v prostem teku ali ob dvigu noge s pedala pri hitrostih pod 18 km/h, v vozilih s samodejnim menjalnikom, motor ugasne, s čimer se zmanjšajo izpusti in stroški uporabe.

Nissan X-Trail – ProPILOT Assist, posnetek vožnje

CENE IN SPECIFIKACIJE

Nivoji opreme Nissana X-Trail

Podrobneje spoznajte tehnologije, s katerimi je opremljen Nissan X-Trail, in poiščite nivo opreme po svoji meri.

1/2

Nissan X-TRAIL

DIMENZIJE

Dimenzije vozila Nissan X-Trail

Oddaljenost od tal, ki omogoča vožnjo tudi na neravnem terenu, ter prostorna notranjost z do 7 sedeži naredita vozilo X-Trail pravega sopotnika za vse družinske pustolovščine.

1/2 Dimenzije

A – Skupna višina: 1725 mm<br> B – Skupna dolžina: 4680 mm<br> C – Skupna širina: 1840 mm (brez ogledal)

Nissan X-Trail – pogled v notranjost HUD

1/2 Prostornina prtljažnega prostora

A - Prostornina prtljažnika do 575 l (brez razdelilnika za prtljago)<br> B - do 935 l; s preklopljenimi sedeži

Nissan X-Trail – ProPILOT Assist, posnetek vožnje

1/2 Prtljažnik

A - Največja dolžina prtljažnika: 942 mm<br> B - Največja širina prtljažnika: 1093 mm

Nissan X-Trail – sistem AVM
X-Trail na gorski cesti

e-POWER

e-4ORCE, moč in nadzor za bolj uglajeno vožnjo

S takojšnjim, gladkim pospeševanjem tehnologije e-POWER in vrhunskim nadzorom štirikolesnega pogona e-4ORCE¹⁰, bo vaša vožnja še bolj samozavestna, saj se bodo kolesa prilagajala spreminjajočim se razmeram na cesti in zahtevnosti terena. Čas je, da svojo družinsko avanturo popeljete dlje kot kadarkoli.

VARNOST IN SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Visoka tehnologija za nudenje pomoči

Predstavljajte si, da vas na vsaki vožnji spremlja inteligentni sovoznik. Takšen, ki vas opozarja, vam pomaga pri parkiranju, vas ohranja na voznem pasu in še več. Oglejte si podrobneje vse tehnologije Nissan.⁽²⁾

1/2 INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNI SISTEM Z DO 89 CM (35") SKUPNE DIAGONALE ZASLONOV

Sledite navodilom na 31 cm (12,3") digitalni instrumentni plošči in 31 cm (12,3") zaslonu sistema NissanConnect⁽²⁾ ter prejemajte napotke na 27 cm (10,8") projekcijskem prikazovalniku.⁽⁴⁾

Nissan X-Trail – pogled v notranjost HUD

1/2 ProPILOT Assist – OSTANITE NA PRAVI POTI

ProPILOT Assist⁽⁵⁾ je zdaj povezan z navigacijskim sistemom in vam omogoča prilagajanje vožnje glede na različne vozne razmere.

Nissan X-Trail – ProPILOT Assist, posnetek vožnje

1/2 INTELIGENTNI NADZOR OKOLICE VOZILA

Poenostavite si parkiranje s 360-stopinjskim pogledom na okolico vozila, bližnjimi pogledi spredaj, zadaj in ob robniku ter z opozorili na premikajoče se predmete v bližini.⁽²⁾

Nissan X-Trail – sistem AVM

POVEZLJIVOST

Bodite nemoteno povezani s svojim svetom

Večji, 31 cm (12,3") zaslon visoke ločljivosti X-Traila in aplikacija NissanConnect Services⁽⁶⁾ vam omogočata povezavo z najljubšim seznamom predvajanja in aplikacijami, izbrati cilj in še več.

1/2 NAVIGACIJSKE INFORMACIJE

31 cm (12,3") zaslon visoke ločljivosti in na dotik je vaš dostop do sistema NissanConnect – z intuitivno navigacijo, izboljšanimi zemljevidi, sprotnimi prometnimi informacijami in še več⁽⁶⁾ zlahka najdete pot.

Nissan X-Trail

1/2 POVEŽITE SE S SVOJIM NISSANOM OD DOMA

Z napravami za glasovne ukaze s Pomočnikom Google ali Amazon (Alexa) ali aplikacijo za pametni telefon⁽⁶⁾ lahko s svojim X-Trailom komunicirate na daljavo. Funkcije vam omogočajo pošiljanje podatkov o cilju in še veliko drugega⁽⁷⁾.

Nissan X-Trail

1/2 VIRTUALNI OSEBNI POMOČNIK V VOZILU

Za upravljanje z glasovnimi ukazi sta v vozilu vgrajena Nissan Voice Control in Alexa⁽⁷⁾⁽⁸⁾⁽¹¹⁾. Preprosto recite „Hello Nissan“ in zahtevajte interesno točko ter še mnogo drugega⁽⁶⁾.

Nissan X-Trail

1/2 SLEDENJE UKRADENEMU VOZILU

Sledite svojemu vozilu v primeru kraje. Ta funkcija lahko s partnerjem za storitve sledenja in izpopolnjeno tehnologijo GPS pomaga najti lokacijo vozila, če vam ga ukradejo⁽⁶⁾.

Nissan X-Trail
Nissan X-Trail

POSEBNA PONUDBA

Posebna ponudba Nissan X-Trail e-POWER

Odkrijte Nissanovo edinstveno tehnologijo e-POWER, ki združuje bencinski motor, ki polni baterijo, in električni motor ter občutite užitek vožnje na elektriko, brez polnjenja. Zdaj na voljo v posebni ponudbi!

DODATNA OPREMA

Poudarite svoj slog

Za optimalno prileganje, zanesljivost in zmogljivost v skladu z originalnimi deli vašega X-Traila vedno izberite originalno dodatno opremo Nissan.

1/2 Dvostranska obloga prtljažnega prostora

s tršim materialom za velike in umazane predmete v mokrih in/ali zasneženih razmerah.

Nissan X-TRAIL – dvostranska obloga prtljažnega prostora

1/2 Luksuzne preproge

Za zaščito vozila pred blatom in umazanijo ter za poudarek kakovosti in udobja vozila.

Nissan X-TRAIL – luksuzna preproga

1/2 Zaščita praga prtljažnega prostora

Zasnovana za zaščito vozila pred praskami na robu prtljažnika med natovarjanjem in raztovarjanjem.

Nissan X-Trail – zaščita praga prtljažnega prostora

1/2 Zavesice

Zaščitite svoj Nissan pred blatom. Dodajte svojemu vozilu vrednost in slog z zaščito bočnih strani.

Nissan X-Trail – zaščita pred blatom

⁽¹⁾ Po WLTP ciklu za model Nissan X-Trail.

⁽²⁾ Ne zanašajte se samo na funkcije, ki so vozniku zgolj v pomoč. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan.
⁽³⁾ 31 cm (12,3") visokoločljivi zaslon na dotik je na voljo samo pri stopnjah opremljenosti N-Connecta in višjih.
⁽⁴⁾ Projekcijski prikazovalnik je priročna funkcija, ki na vetrobranskem steklu prikazuje ključne informacije, tako da jih imate lahko na očeh, hkrati pa ste ves čas pozorni na cesto.
⁽⁵⁾ ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trka. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznikova odgovornost je, da vozi zbrano in varno, upošteva omejitve hitrosti, prilagaja hitrost razmeram na cesti in ohranja stalen nadzor nad vozilom.
⁽⁶⁾ Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun NissanConnect, v aplikacijo NissanConnect Services pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect Services potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM ter možnost prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim signalom. 
⁽⁷⁾ Amazon, Alexa in sorodni logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc ali njenih partnerskih podjetij
⁽⁸⁾ Stranke za uporabo te funkcije potrebujejo Amazon/Google™ in povezavo Wi-Fi ali 4G. 
⁽⁹⁾ Aplikaciji Apple CarPlay® in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan.
⁽¹⁰⁾ Brezžični internet v vozilu je plačljiva storitev, ki je na voljo na podlagi naročnine. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan.
  ⁽¹¹⁾ Vgrajena storitev Alexa je na voljo v jezikih FR, DE, ES, IT, EN, in sicer v Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji, Irski in Avstriji.


Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Nekatere fotografije prikazujejo vozila, ki nimajo tržnih specifikacij in ne predstavljajo določenega modela, stopnje opremljenosti ali ponudbe.  Prikazane funkcije morda niso na voljo, niso serijske ali pa so na voljo le izbirno. (ob doplačilu). Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Dodatna oprema in drugi pripomočki, ki jih namesti kupec, lahko vplivajo na naveden doseg vozila. Originalno dodatno opremo krije garancija Nissan za nova vozila, ki traja 3 leta ali 100.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej), pod pogojem, da opremo namesti pooblaščeni prodajalec vozil Nissan ali Nissanov serviser pred izročitvijo vozila ali med garancijskim obdobjem za novo vozilo. Za originalno dodatno opremo, ki je nameščena po preteku garancije za nova vozila ali ki jo namesti tretja oseba oz. kupec, velja samo garancija za originalne nadomestne dele in dodatno opremo Nissan, ki velja 12 mesecev, ne glede na število prevoženih kilometrov.