[1] Ne zanašajte se samo na funkcije, ki so vozniku zgolj v pomoč. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan.
[2] 31 cm (12,3") visokoločljivi zaslon na dotik je na voljo samo pri stopnjah opremljenosti N-Connecta in višjih.
[3] Projekcijski prikazovalnik je priročna funkcija, ki na vetrobranskem steklu prikazuje ključne informacije, tako da jih imate lahko na očeh, hkrati pa ste ves čas pozorni na cesto.
[4] ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trka. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznikova odgovornost je, da vozi zbrano in varno, upošteva omejitve hitrosti, prilagaja hitrost razmeram na cesti in ohranja stalen nadzor nad vozilom.
[5] Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun NissanConnect, v aplikacijo NissanConnect Services pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect Services potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM ter možnost prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim signalom. 
[6] Amazon, Alexa in sorodni logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc ali njenih partnerskih podjetij
[7] Stranke za uporabo te funkcije potrebujejo Amazon/Google™ in povezavo Wi-Fi ali 4G. 
[8] Aplikaciji Apple CarPlay® in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan.
[9] Brezžični internet v vozilu je plačljiva storitev, ki je na voljo na podlagi naročnine. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan.
 [10] Vgrajena storitev Alexa je na voljo v jezikih FR, DE, ES, IT, EN, in sicer v Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji, Irski in Avstriji.


Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Nekatere fotografije prikazujejo vozila, ki nimajo tržnih specifikacij in ne predstavljajo določenega modela, stopnje opremljenosti ali ponudbe.  Prikazane funkcije morda niso na voljo, niso serijske ali pa so na voljo le izbirno. (ob doplačilu). Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Dodatna oprema in drugi pripomočki, ki jih namesti kupec, lahko vplivajo na naveden doseg vozila. Originalno dodatno opremo krije garancija Nissan za nova vozila, ki traja 3 leta ali 100.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej), pod pogojem, da opremo namesti pooblaščeni prodajalec vozil Nissan ali Nissanov serviser pred izročitvijo vozila ali med garancijskim obdobjem za novo vozilo. Za originalno dodatno opremo, ki je nameščena po preteku garancije za nova vozila ali ki jo namesti tretja oseba oz. kupec, velja samo garancija za originalne nadomestne dele in dodatno opremo Nissan, ki velja 12 mesecev, ne glede na število prevoženih kilometrov.