Naše avtomobilsko zavarovanje bo poskrbelo za vas in vaš avtomobil.

Naši strokovnjaki za zavarovanje lahkih gospodarskih vozil so dobro seznanjeni s poslovanjem z lahkimi gospodarskimi vozili (vključno s "pick-upi") in vam bodo ponudili najboljše zavarovanje za vaš denar.

Storitev Nissan zavarovanja vam ponuja oblike zavarovanja, ki najbolj ustrezajo vašemu vozilu Nissan in načinu njegove uporabe. Od sedaj naprej se lahko za volan usedete povsem brez skrbi, dan za dnem.

Ponujamo vam obvezno in kasko zavarovanje za vaše vozilo. Obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti je zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo. Velja v primeru prometne nesreče, ko z vozilom nenamerno povzročite škodo drugemu udeležencu v prometu, pri čemer zavarovalnica oškodovancu povrne škodo. Splošni avtomobilski kasko pa krije škodo zaradi poškodovanja vozila, ki je posledica nepredvidenih dogodkov, ko je vozilo v prometu ali miruje.

Možnosti sklenitve zavarovanja:

  • S FINANCIRANJEM: Ob financiranju preko Nissan Financiranja, vam v odvisnosti od posamezne ponudbe v okviru veljavnih finančnih akcij pripada delno subvencionirano ali brezplačno obvezno in kasko zavarovanje vozila.
  • KOT GOTOVINSKI KUPEC: Tudi brez financiranja vam ponujamo ugodno in v primeru posameznih akcij tudi delno subvencionirano obvezno in kasko zavarovanje.
  • OBNOVA ZAVAROVANJA: Obstoječim strankam nudimo možnost obnove avtomobilskih zavarovanj preko RCI Banque, bančne podružnice Ljubljana, kot zavarovalnega posrednika, v sodelovanju z našim partnerjem Zavarovalnico Triglav, d.d.

Obseg kritja: V vseh treh primerih , lahko izbirate med različnimi paketi, v odvisnosti od vaših želja in potreb.