Vrhunski crossover

NISSAN QASHQAI s tehnologijo e-POWER

e-POWER & blagi hibrid

Pogonski sklopi

103 - 140

Max moč motorja kW

5,2 - 7,1⁽¹⁾

Poraba goriva (l/100 km)

118 - 160⁽¹⁾

Emisije CO₂ (g/km)

DIZAJN

Več kot evolucija

Ko je Qashqai leta 2007 prišel na trg, je s svojo edinstveno kombinacijo dimenzij kompaktnega vozila in praktičnosti športnega terenca, ustvaril nov segment vozil crossover. S svojo drzno držo, izrazitimi LED-žarometi, masivnimi 51-centimetrskimi (20-palčnimi) alu platišči ter kompaktno in aerodinamično karoserijo Qashqai znova prinaša povsem novo vizijo.

Nissan Qashqai

NOTRANJOST IN PRTLJAŽNI PROSTOR

Tako praktičen, da se mu ne boste mogli upreti

Pustite se prevzeti premium usnjenemu oblazinjenju ali voznikovemu in sovoznikovemu sedežu z masažno funkcijo. Naj vas očara še večji prtljažni prostor z različnimi prilagodljivimi kombinacijami. In ko vidite, kako prostorna je notranjost, se mu ne boste mogli upreti.

Qashqai e-POWER

POGONSKI SKLOPI

Edinstvena elektrificirana izkušnja, ki zdaj ne zahteva več priključevanja na električno omrežje: to je NISSAN e-POWER

Uživajte v vznemirljivi elektrificirani vožnji. e-POWER je edinstvena Nissanova tehnologija, ki zagotavlja odzivnejšo, tišjo in učinkovitejšo vožnjo v mestu. Ker ima akumulator, ki ga polni bencinski motor, vozila ni več treba polniti preko električnega omrežja.<br> <br> Qashqai je na voljo tudi z blagim hibridnim pogonskim sklopom – gre za napreden bencinski motor v kombinaciji z odzivno električno energijo, ki je na voljo v načinih dvokolesnega in štirikolesnega pogona.

VERZIJE IN SPECIFIKACIJE

Nivoji opreme Nissana Qashqai⁽⁵⁾

Nissan Qashqai je utelešenje prenovljenega hibridnega športnega terenca, ki se ponaša z novimi tehnologijami, merami in dizajnom. Podrobneje spoznajte tehnologije, s katerimi je opremljen Nissan Qashqai, in poiščite nivo opreme po svoji meri.

1/2 Qashqai Visia

Napredne varnostne funkcije, digitali zaslon z merinliki z diagonalo 18 cm, prednje in zadnje LED-luči, različni načini vožnje, adaptivni tempomat, sistem za pomoč pri speljevanju v klanec. Verzija, ki je preprosto ne smete spregledati.

Novi Nissan QQ Visia – pogled od spredaj

1/2 Qashqai Acenta

Inteligentni ključ, 20-centimetrski zaslon sistema NissanConnect, brezžična povezava Apple CarPlay, kamera za vzvratno vožnjo in dvoobmočna avtomatska klimatska naprava ... to so le nekatere vrhunske funkcije, ki jih dobite. Verzija, ki ponuja več.

Novi Nissan QQ Acenta – pogled od spredaj

1/2 Qashqai N-Connecta

Popolnoma digitalna instrumentna plošča z diagonalo 31 cm, multimedijski in navigacijski sistem Nissan Connect (A-IVI Navi) s 31 cm (12,3'') barvnim zaslonom na dotik, brezžična povezava Apple CarPlay in panoramski sistem Around View Monitor ter neprimerljivo udobje za vsakogar. Verzija, ki vam bo vlila samozavest.

Novi Nissan QQ N-Connecta – pogled od spredaj

1/2 Qashqai Tekna

ProPILOT s sistemom Navi-LINK, projekcijski zaslon, prostoročno električno odpiranje prtljažnika, adaptivni žarometi in popolna povezljivost, vključno z brezžičnim poljenjem. Verzija, ki prinaša prvovrstno udobje in najnaprednejše tehnologije za pomoč pri vožnji.

Novi Nissan QQ Tekna – pogled od spredaj

1/2 Qashqai Tekna+

Delno usnjeni sedeži, masažna funkcija na prednjih sedežih, inteligentni ključ, povezan z uporabniškim profilom, shranjevanje položaja voznikovega sedeža in ogledal ter brezžično polnjenje. Verzija, ki ima vse.

Novi Nissan QQ Tekna+ – pogled s sprednjega vogala

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Napredna tehnologija dela za vas

Z Nissanovo inteligentno mobilnostjo⁽²⁾ boste samozavestnejši in bolj povezani, kadarkoli se boste odpravili na pot. Pri vožnji boste bolj osredotočeni, in če boste potrebovali pomoč, vam bo ta tudi vedno na voljo.

1/2 31-CENTIMETRSKI TFT-ZASLON

Z različnimi možnostmi vam sklop merilnikov z diagonalo 31 cm (12,3'') omogoča, da zaslon prilagodite svojemu osebnemu slogu.

Nissan QQ – podrobnosti armaturne plošče

1/2 27-centimetrski projekcijski zaslon s prikazovanjem podatkov na vetrobranskem steklu

Projekcijski zaslon omogoča prikaz informacij, kot so prometni znaki za omejitev hitrosti, v vidnem polju voznika, tako da se slike projicirajo na vetrobransko steklo.

Nissan QQ – projekcijski zaslon

1/2 ProPILOT s sistemom Navi-Link⁽³⁾

Vožnja bo z ohranjanjem prednastavljene razdalje in pomočjo pri ohranjanju vozila v sredini voznega pasu mirnejša. Nova funkcija Navi-Link omogoča predvidevanje poti in vam je v pomoč pri izbiri ustrezne hitrosti.

Nissan QQ ProPilot – 2D-prikaz

1/2 Sistemi za pomoč pri vožnji in varnostne tehnologije

Izkoristite celovit nabor tehnologij za nadzor okolice.

Nissan QQ – inteligentni sistem za preprečevanje skrenitve z voznega pasu, Simplify 3D

POVEZLJIVOST

Povežite se s svetom okoli sebe

S povezljivostjo je svet na dosegu vaše roke. Z napredno povezljivostjo prek pametnega telefona in brezžičnim polnjenjem pa je vse skupaj sila preprosto.

1/2 PAMETNA OPOZORILA

Prejmite opozorilo, ko vaše vozilo prečka geografsko mejo, preseže določeno hitrost ali kaj drugega.⁽⁴⁾

Nissan QQ – mobilni telefon in roka

1/2 STORITVE DALJINSKEGA UPRAVLJANJA BREZŽIČNO POLNJENJE⁽⁴⁾

Ostanite povezani in izkoristite priročnost brezžičnega polnjenja, ki je kot nalašč za vaš združljivi pametni telefon.

Nissan QQ – brezžično polnjenje

1/2 IZBOLJŠANI ZEMLJEVIDI IN PROMETNE INFORMACIJE V ŽIVO

S Qashqaijem boste pot lahko načrtovali z uporabo zemljevidov TomTom®, informacije pa se bodo nenehno posodabljale, da se izognete zastojem.

Nissan QQ – armaturna plošča, konzola
Posebna ponudba

Bon za zimske pnevmatike

Qashqai

e-POWER

Užitek vožnje na elektriko brez polnjenja

Preizkusite Qashqai e-POWER in uživajte v razburljivi izkušnji vožnje na elektriko, ne da bi se ustavili na polnilni postaji.

DODATNA OPREMA

Pokažite svoj slog

Pametni videz in boljša zmogljivost. Praktična in inovativno oblikovana dodatna oprema za vaš Qashqai je kot nalašč za mestno vožnjo ali družinski izlet.

1/2 Paket za personalizacijo zunanjosti Elegance

Dodajte značilen videz z elegantnimi kromiranimi zaključki.

Novi Nissan QQ – zadnja okrasna letev

1/2 Komplet za vleko

Dodajte svoji družinski avanturi še več zabave. S seboj vzemite štirikolesnik, bivalno prikolico ali čoln.

Nissan QQ – strešni nosilec “Easy fix”

1/2 Paket zaščitne opreme

Uživajte v dodatnem udobju, hkrati pa zaščitite notranjost svojega Qashqaija.

Nissan QQ – kakovostni tepihi in dvostranska podloga za prtljažnik

SESTAVITE SVOJE POPOLNO VOZILO QASHQAI

Izbirajte med bogato opremo in paleto barv ter si sestavite vozilo, ki vam najbolj ustreza. Ker je Qashqai ustvarjen zato, da izstopa.

Nissan QQ Packshot Tekna+ full front

DODATNA OPREMA

Pokažite svoj slog

Pametni videz in boljša zmogljivost. Praktična in inovativno oblikovana dodatna oprema za vaš Qashqai je kot nalašč za mestno vožnjo ali družinski izlet.

1/2 Paket za personalizacijo zunanjosti Elegance

Dodajte značilen videz z elegantnimi kromiranimi zaključki.

Novi Nissan QQ – zadnja okrasna letev

1/2 Komplet za vleko

Dodajte svoji družinski avanturi še več zabave. S seboj vzemite štirikolesnik, bivalno prikolico ali čoln.

Nissan QQ – strešni nosilec “Easy fix”

1/2 Paket zaščitne opreme

Uživajte v dodatnem udobju, hkrati pa zaščitite notranjost svojega Qashqaija.

Nissan QQ – kakovostni tepihi in dvostranska podloga za prtljažnik

⁽¹⁾ Po WLTP ciklu za model Nissan Qashqai.

⁽²⁾ Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

⁽³⁾ ProPILOT Assist je na voljo na omejenem izboru vozil. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

⁽⁴⁾ Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun NissanConnect, v sistem NissanConnect pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim omrežjem.

⁽⁵⁾ Vse prodajne cene (MPC* = maloprodajne cene) so neobvezujoče priporočene cene in vključujejo 22% DDV in DMV. Določene paketne kombinacije opreme ali akcije lahko povzročijo odstopanja pri izračunu končne cene. Podrobne informacije o cenah dobite pri pooblaščenih trgovcih. Pridržujemo si pravico do sprememb v izvedbah modelov, zgradbi, opremi, tehničnih podatkih in cenah. Seznam opreme je informativen in ni zavezujoč.


Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.