Povežite se s svetom okoli vas

Qashqai je vaš tehnološki partner. Uporabite svoj glas ali preprost dotik in presenečeni boste nad tem, kaj vse lahko storite.

Nissan QQ – Connect z vilo in žensko

(1) Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

(2) Mobilni telefon, s katerim boste uporabljali storitve NissanConnect, povežite samo, če je vozilo varno parkirano. Sistem vedno uporabljajte skladno z veljavnimi cestnoprometnimi predpisi. Vozniki naj sistem uporabljajo le, ko je to varno. Uporabniki se morajo zavedati, da lahko tehnologija za prostoročno telefoniranje odvrne pozornost s ceste, kar lahko vpliva na nadzor nad vozilom. Za več informacij o razpoložljivosti vseh storitev na slovenskem trgu se obrnite na najbližjega prodajalca Nissan.

(4) Funkcije so na voljo v odvisnosti od izvedenke, serijsko ali samo kot dodatna oprema (z doplačilom).

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.