[1] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[2] ProPILOT je na voljo pri omejenem izboru vozil. ProPILOT je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

[3] Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za dodatne informacije se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan ali stopite v stik z nami prek [telefonska številka/e-poštni naslov].

[4] Prikazana dodatna oprema je vključena serijsko in/ali je na voljo za doplačilo samo pri izbranih različicah. Zaračunajo se lahko dodatni stroški.

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Nekatere fotografije prikazujejo vozila, ki nimajo tržnih specifikacij in ne predstavljajo določenega modela, stopnje opremljenosti ali ponudbe.  Prikazane funkcije morda niso na voljo, niso serijske ali pa so na voljo le izbirno. (ob doplačilu). Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.