Nissan Townstar kombi: s sprednjega dela – družina na poti na plažo s parkiranim vozilom Townstar kombi

NISSANOV MAJHEN KOMBI

NOVI NISSAN TOWNSTAR COMBI
Nissan Townstar kombi: pogled v notranjosti, celotna armaturna plošča, v središču mesta

DIZAJN, UDOBJE IN PRAKTIČNOST

Zasnovan za vsa življenja, ki jih uživate

Od vožnje v šolo do smučišča. Novi Nissan Townstar je ustvarjen za pustolovščine. Spoznajte prostorno kabino s kakovostno opremo in brezhibno povezljivostjo, da boste vedno na tekočem in da se boste lahko vedno zabavali, ne glede na to, kje ste. Drzen slog in privlačne podrobnosti na zunanji strani naredijo prav tako velik vtis na tiste, ki ga vidijo samo od zunaj.

Nissan Townstar kombi: dinamični posnetek vožnje z zadnjega vogala na cesti z morjem v ozadju

MOTORJI IN TEHNIČNE INFORMACIJE

Poganja ga napredno razmišljanje

Odkrijte samozavestno delovanje z navdušujočo učinkovitostjo. Varčni bencinski motor novega Nissana Townstar izpolnjuje najnovejše emisijske standarde Euro6D in je opremljen s tehnologijo ECO mode za optimalno porabo goriva.

CENE IN SPECIFIKACIJE

Nivoji opreme Nissana Townstar

Podrobneje spoznajte tehnologije, s katerimi je opremljen Nissan Townstar, in poiščite pravo opremo zase.

1/2

Nissan Townstar combi

TEHNOLOGIJA

Navadite se na nov standard inovacij

Novi Nissan Townstar postavlja nova merila v razredu furgonov z varnostnimi sistemi, povezljivostjo in asistenčnimi funkcijami, ki jih običajno najdemo le v osebnih vozilih. Naj bodo potovanja lažja, varnejša in prijetnejša za vse.

1/2 INTELIGENTNI NADZOR OKOLICE VOZILA

Parkirajte samozavestno. S sistemom za nadzor okolice vozila je manevriranje na majhnem območju otročje lahko. S 360-stopinjskim pogledom na vozilo in možnostjo izbire pogleda od spredaj, ob robniku ali od zadaj boste zlahka premagali tudi najožje mestne ulice. ⁽¹⁾

Nissan Townstar combi s sistemom za nadzor okolice vozila

1/2 PROPILOT Assist

Pozabite na stres med vožnjo: z vami je Nissanov ProPILOT Assist⁽²⁾. S pritiskom na gumb poskrbi za nekatere vaše vsakodnevne vožnje: pomaga vam slediti prometu z vzdrževanjem vnaprej nastavljene varnostne razdalje, ustavljati vozilo in speljevati s tokom prometa ter ohranjati vozilo na sredini voznega pasu – je kot dodaten par oči in prijazna roka, ki vam pomaga, ko je treba.

Nissan Townstar Combi ProPilot

1/2 APLIKACIJI APPLE CARPLAY® IN ANDROID AUTO™ ⁽³⁾

Ostanite v stiku s svetom od koder koli. Združljivost z aplikacijama Apple Carplay® in Android auto™ vam omogoča dostop do sporočil, glasbe in aplikacij na pametnem telefonu.

Nissan Townstar Combi: bližnji posnetek zaslona NissanConnect z vključeno aplikacijo AppleCarPlay

Raziščite ugodno ponudbo za vas

Na voljo so številne prilagodljive možnosti financiranja, tako da lahko Nissan Townstar odpeljete manj, kot pričakujete.

Nissan Townstar combi: Packshot 3/4 spredaj

DODATNA OPREMA

Naj vam bo povsem pisan na kožo

Od nosilcev za kolesa in strešnih kovčkov do zaščitnih pregrad in mrež za tovor – ustvarite svojega popolnega potovalnega partnerja z dodatno opremo, s katero boste zaščitili in prilagodili svoj novi Nissan Townstar in ga naredili resnično svojega.⁽⁴⁾

1/2 Strešni kovček

S ponudbo strešnih boksov različnih velikosti še povečajte praktičnost.

Nissan Townstar Combi: odprt strešni kovček in parkiran na parkirišču ob jezeru ali morju

1/2 Prtljažni nosilec

Z lahkoto prevažajte večje ali daljše predmete in sprostite prostor v kabini.

Nissan Townstar kombi: strešni nosilci

1/2 Vlečne kljuke

Z dodatno odstranljivo vlečno kljuko dobite funkcionalnost, ko jo potrebujete, ter čist in brezhiben videz, ko je ne.

Nissan Townstar Combi: ODSTRANLJIVA VLEČNA KLJUKA

1/2 Podloga za prtljažnik

Ena stran te enostavno odstranljive obloge je iz trpežnega velurja, druga pa iz gumijaste prevleke, ki jo je enostavno čistiti – popolna izbira za prevažanje hišnih ljubljenčkov ali blatnih vrtnih odpadkov.

Nissan Townstar Combi: podloga za prtljažnik

FINANCIRANJE NISSAN

Načrt za vsak proračun

Ne glede na vaš proračun vam lahko Nissanova finančna podpora svetuje glede različnih finančnih paketov in vam pomaga najti najprimernejšega za vas in vaše podjetje.

1/2

Nissan Townstar combi : Mother relaxing on passenger seat

[1] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[2] ProPILOT je na voljo pri omejenem izboru vozil. ProPILOT je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

[3] Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za dodatne informacije se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan ali stopite v stik z nami prek [telefonska številka/e-poštni naslov].

[4] Prikazana dodatna oprema je vključena serijsko in/ali je na voljo za doplačilo samo pri izbranih različicah. Zaračunajo se lahko dodatni stroški.

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Nekatere fotografije prikazujejo vozila, ki nimajo tržnih specifikacij in ne predstavljajo določenega modela, stopnje opremljenosti ali ponudbe.  Prikazane funkcije morda niso na voljo, niso serijske ali pa so na voljo le izbirno. (ob doplačilu). Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.