ZAČNITE SVOJO REVOLUCIJO

NISSAN JUKE, Coupé crossover

Bencin & hibrid

Pogonski sklopi

84 - 105

Max moč motorja kW

5,0 - 6,2⁽¹⁾

Poraba goriva (l/100 km)

113 - 140⁽¹⁾

Emisije CO₂ (g/km)

DIZAJN

Kupe, ki pusti svoj pečat

Ostre linije, dramatične luči, vznemirljivi oblikovalski poudarki, 48 cm (19") lita platišča⁽²⁾ in prepoznavna plavajoča streha. Novi dizajn vozila Nissan Juke je drzen.

Nissan Juke, slika od zadaj med vožnjo v mestu

MOTORJI

Nissan JUKE – edinstven hibriden kupejevski mestni terenec nove generacije

Najsodobnejša tehnologija elektrifikacije, ki je nastala po zgledu Formule E, je nadgradila značaj legendarnega vozila Nissan Juke. Inovativen in pameten menjalnik brez sklopke preklaplja med različnimi načini vožnje in se tako povsem prilagodi razmeram na cesti. To zagotavlja odziven, tih in zmogljiv pogon, hkrati pa zmanjšuje porabo goriva. (Kombinirana vožnja po voznem ciklu WLTP: 5l / 100 km)*

CENE IN SPECIFIKACIJE

VSE RAZLIČICE JUKE – POIŠČITE POPOLN KOMPAKTNI ŠPORTNI TERENEC

Podrobneje spoznajte tehnologije, s katerimi je opremljen Nissan Juke, in poiščite pravo opremo zase.

1/2

Nissan Juke
Nissan JUKE

DIMENZIJE IN VSESTRANSKOST

Tako prilagodljiv kot vi

Nissan Juke ima prostoren prtljažni prostor in je pripravljen na vsako pot, ki si jo zaželite!

POMOČ PRI VOŽNJI

Potujte pametno

Nissanova inteligentna mobilnost⁽³⁾ vam prinaša povsem nov način vožnje. V Nissan Juku boste med vožnjo samozavestnejši in bolj povezani s svetom okoli vas.

1/2 ProPILOT Assist

Vaš pametni pomočnik vam pomaga vzdrževati varnostno razdaljo, ohranjati položaj vozila znotraj voznega pasu in veliko več.⁽⁴⁾

Nissan Juke, slika od zadaj med vožnjo po avtocesti

1/2 Inteligentni sistem za zaviranje v sili

Zaznava in odziva se na ljudi in vozila na vaši poti ter pomaga preprečiti trčenje oziroma zmanjša silovitost trčenja.⁽³⁾

Nissan Juke, statični posnetek s sprednjega vogala z mestom v ozadju

1/2 Inteligentni nadzor okolice vozila

S 360° virtualnim pogledom na vozilo JUKE s ptičje perspektive parkiranje postane otroška igra.⁽³⁾

Nissan Juke inteligentni around view monitor

POVEZLJIVOST

Vedno povezani s svojim svetom

Z vgrajeno navigacijo NissanConnect prek aplikacije NissanConnect Services boste povsod ohranjali stike in še več.

1/2 Povezava brez prekinitev

Za obveščanje in razvedrilo imate na voljo dostop do aplikacij Apple CarPlay™ in Android Auto™⁽⁵⁾.

Nissan Juke, zaslon NissanConnect

1/2 Storitve NissanConnect⁽⁴⁾

Z aplikacijo NissanConnect Services lahko svoj Juke odklenete ali odklenete od koder koli, preverite, kje ste parkirali in koliko kilometrov lahko prevozite s preostalim gorivom.

Nissan Juke, statični 7/8 pogled s sprednje strani z mestom v ozadju in pametni telefon
Nissan JUKE, posnetek v mirovanju iz profila

POSEBNE PONUDBE

POSEBNE PONUDBE

Na voljo so številne prilagodljive možnosti financiranja, tako da bi lahko občutili vznemirjenje Nissan Juka za manj, kot pričakujete.

DODATNA OPREMA

Več kot avtomobil

Nissan Juke je eno najbolj edinstvenih vozil na cesti. Vendar lahko iz njega vseeno ustvarite nekaj resnično posebnega. Z izbiro dodatne opreme⁽⁷⁾ ustvarite vozilo, ki povsem ustreza vam in vašim potrebam.

1/2 Dvostranska obloga prtljažnika

Povsem se prilegajo nakladalnemu prostoru vašega vozila ter tako zagotavljajo varno in zanesljivo namestitev za kar največ zaščite.

Nissan JUKE, dvostranska talna obloga prtljažnika

1/2 Nosilec za kolesa na strehi

V njem lahko prevažate do 3 kolesa. Velikost obročev – do 91 cm/36""/3 ft Maksimalna teža kolesa – 20 kg Vmesniki T-Track (20 × 20 mm) in ključavnice so priloženi

Nissan Juke, nosilec za kolesa na strehi

1/2 Osvetljena zaščita vratnega praga

Ponuja elegantno osvetlitev, ki vas pozdravi ob vstopu v vaš JUKE, ko odprete vrata.

Nissan JUKE, osvetljena zaščita vratnega praga
Nissan JUKE, posnetek v mirovanju iz profila

KONFIGURATOR VOZIL

Konfigurirajte svoj Juke zdaj

Odkrijte vse načine, kako lahko svoj Nissan Juke prilagodite po meri.

⁽¹⁾ Po WLTP ciklu za model Nissan Juke.

⁽²⁾ 48 cm (19’’) ALU platišča - Tekna

⁽³⁾ Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

⁽⁴⁾ ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil in samo v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

⁽⁵⁾ Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun za storitve NissanConnect, v aplikacijo NissanConnect Services pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect Services potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM ter možnost prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim signalom.Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

Mobilni telefon, s katerim boste uporabljali aplikacijo NissanConnect Services, povežite, samo če je vozilo varno parkirano. Sistem vedno uporabljajte skladno z veljavnimi cestnoprometnimi predpisi. Vozniki naj sistem uporabljajo le, ko je to varno. Uporabniki se morajo zavedati, da lahko tehnologija za prostoročno telefoniranje odvrne pozornost s ceste, kar lahko vpliva na nadzor nad vozilom.

⁽⁶⁾ Brezplačne storitve (Nissan v pomočniku Google Assistant, Zgodovina in analiza vožnje, Pomoč in podpora Nissan, Pomoč v primeru okvare, Stanje vozila, Upravitelj baterije – samo za električna vozila) so brezplačno na voljo za obdobje sedmih let, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

⁽⁷⁾ Prikazana dodatna oprema je vključena serijsko in/ali na voljo za doplačilo samo pri izbranih različicah. Zaračunajo se lahko dodatni stroški.

*Podatki o porabi in emisijah so pridobljeni na podlagi laboratorijskih preizkusov v skladu z evropskimi predpisi in so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Podatki se ne nanašajo na točno določeno vozilo in ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki morda ne odražajo rezultatov pri dejanski vožnji. Na uradne rezultate lahko vplivajo oprema za doplačilo, vzdrževanje, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere. Podatki so dobljeni na podlagi novega globalno usklajenega preizkusa za lahka vozila (WLTP).

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.