[1] 48 cm (19’’) ALU platišča - Tekna

[2] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[3] ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil in samo v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

[4] Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun za storitve NissanConnect, v aplikacijo NissanConnect Services pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect Services potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM ter možnost prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim signalom.Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

Mobilni telefon, s katerim boste uporabljali aplikacijo NissanConnect Services, povežite, samo če je vozilo varno parkirano. Sistem vedno uporabljajte skladno z veljavnimi cestnoprometnimi predpisi. Vozniki naj sistem uporabljajo le, ko je to varno. Uporabniki se morajo zavedati, da lahko tehnologija za prostoročno telefoniranje odvrne pozornost s ceste, kar lahko vpliva na nadzor nad vozilom.

[6] Brezplačne storitve (Nissan v pomočniku Google Assistant, Zgodovina in analiza vožnje, Pomoč in podpora Nissan, Pomoč v primeru okvare, Stanje vozila, Upravitelj baterije – samo za električna vozila) so brezplačno na voljo za obdobje sedmih let, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[7] Prikazana dodatna oprema je vključena serijsko in/ali na voljo za doplačilo samo pri izbranih različicah. Zaračunajo se lahko dodatni stroški.

*Podatki o porabi in emisijah so pridobljeni na podlagi laboratorijskih preizkusov v skladu z evropskimi predpisi in so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Podatki se ne nanašajo na točno določeno vozilo in ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki morda ne odražajo rezultatov pri dejanski vožnji. Na uradne rezultate lahko vplivajo oprema za doplačilo, vzdrževanje, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere. Podatki so dobljeni na podlagi novega globalno usklajenega preizkusa za lahka vozila (WLTP).

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.