Novi Nissan JUKE Hybrid

Vznemirljivo elektrificirano doživetje

Hibrid ali

bencin

4,8 - 4,9

poraba goriva (l/100km)⁽¹⁾

Do 105 (143)

moč motorja kW (KM)⁽²⁾

Nissan Juke, statični posnetek s sprednjega kota s hišo in vrtovi v ozadju

ZUNANJOST

Ostre linije so že od nekdaj drzna oblikovna značilnost zunanjosti in notranjosti vozila Juke. Z novimi platišči in barvami ter posodobljeno notranjostjo pa je Juke oblikovno še bolj dovršen.

Nissan Juke, posnetek notranje sprednje armaturne plošče s potnikom

NOTRANJOST

Odkrijte velikost in zmogljivost tega domiselno zasnovanega avtomobila. Nissan Juke je narejen za vas in vsa vaša potovanja, od kakovostne notranjosti do prostornega in vsestranskega prtljažnega prostora.

Nissan Juke, parkiran pred trgovino

POGONSKI SKLOPI

Hibrid ali bencin?

Ne glede na to, ali se zanimate za bencinski ali hibridni motor, vam Juke ponuja zabavno vožnjo in odzivnost ob manjši porabi goriva.

DIMENZIJE

Dimenzije vozila Nissan Juke

S kompaktno zunanjostjo in impresivnim notranjim prostorom Juke izkoristi svoje dimenzije na najpametnejši možni način.

1/2 SPLOŠNE DIMENZIJE

A – Višina vozila: 1593 mm<br> B – Dolžina vozila: 4210 mm<br> C – Širina vozila: 1800 mm (brez ogledal)

Nissan JUKE, posnetek s sprednjega kota, ki prikazuje splošne dimenzije

1/2 PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

A – Prostornina prtljažnika do najv. 354 L, brez predelnega sistema<br> B – Do največ 1237 L pri preklopljenih sedežih

Nissan Juke, posnetek od zgoraj, ki prikazuje prostornino prtljažnika

1/2 VELIKOST PRTLJAŽNIKA

A – Največja dolžina prtljažnega prostora: 1477 mm<br> B – Največja širina prtljažnega prostora: 1239 mm

Nissan JUKE, posnetek z zadnjega kota, ki prikazuje dimenzije prtljažnika

POMOČI PRI VOŽNJI

Inteligentne tehnologije

Nissanove napredne tehnologije za pomoč vozniku vam pomagajo povečati varnost, udobje in nadzor.

1/2 ProPILOT Assist

Tehnologija ProPILOT Assist ohranja vozilo na sredini voznega pasu in spremlja razdaljo do vozila spredaj.⁽³⁾

Nissan Juke, slika od zadaj med vožnjo po avtocesti

1/2 Nissan AVM - 360° inteligentni pogled

Manevriranje je enostavnejše s 360° pogledom na vaše vozilo in okolico.⁽⁴⁾

Nissan JUKE, parkiran v mestu

1/2 Inteligentni sistem za opozarjanje na čelni trk

Inteligentni sistem za opozarjanje na čelni trk spremlja vozila pred vami, zazna upočasnitev ter v primeru nevarnosti izda zvočno in vizualno opozorilo.⁽⁴⁾

Nissan Juke, ilustracija inteligentnega opozorilnika za nevarnost čelnega trka

POVEZLJIVOST

Ostanite povezani

Izkoristite vse, kar vozilo ponuja – na voljo so vam velik zaslon multimedijskega sistema, navigacijski sistem, Android Auto ali Apple Carplay in še veliko več.

1/2 Brezhibna povezljivost

Izkoristite vse, kar vozilo ponuja – na voljo so vam velik zaslon multimedijskega sistema, navigacijski sistem, Android Auto ali Apple Carplay in še veliko več.⁽³⁾⁽⁴⁾⁽⁵⁾

Nissan Juke, posnetek sprednje armaturne plošče z zaslonom NissanConnect

1/2 Aplikacija NissanConnect Services

Aplikacija NissanConnect Services poišče vaše vozilo v realnem času, vam pove, kje ste parkirali, in vam omogoča upravljanje funkcij na daljavo⁽⁷⁾⁽⁸⁾.

Nissan Juke, posnetek od spredaj, parkiran pri trgovini z osebo, ki stoji zunaj in drži telefon

1/2 Home-to-car

Nissan Juke, funkcija "od doma v vozilo"

DODATNA OPREMA

Izbira dodatne opreme

Izberite dodatno opremo in ustvarite vozilo, popolnoma prilagojeno vašim potrebam.

1/2 Karbonsko črn pokrov vzvratnega ogledala

Dodajte svojim vzvratnim ogledalom pridih elegance s črnimi pokrovi.

Nissan Juke, ohišje zunanjih ogledal v karbonsko črni barvi

1/2 Strešni nosilec za kolesa ⁽¹¹⁾

Popolnoma varno prevažajte do 3 kolesa, zahvaljujoč strešnemu nosilcu za kolesa, ki se prilega na strešne nosilce vašega vozila Nissan Juke. (Maksimalna teža 20 kg, premer kolesa do 91 cm).

Nissan Juke, nosilec za kolesa na strehi

1/2 Zaščita praga prtljažnika

Ta zaščita praga prtljažnika, izdelana iz visokokakovostnega brušenega aluminija, je še posebej vzdržljiva. Zasnovana za zaščito zadnjega odbijača pred praskami na pragu prtljažnika.

Nissan Juke, zaščita praga prtljažnega prostora

⁽¹⁾ Pri mestni vožnji po WLTP za Juku Hybrid.

⁽²⁾ Velja za Juke Hybrid.

⁽³⁾ ProPILOT Assist je na voljo samo za avtomatske menjalnike in na omejenem obsegu vozil. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč vozniku, vendar ne more preprečiti trkov. ProPILOT Assist lahko aktivirate samo na hitrih cestah (cesta je ločena z varnostnimi talnimi označbami). Voznik mora še vedno spremljati promet in držite roke na volanu. Voznik mora biti pozoren, voziti previdno, upoštevati omejitve hitrosti, voziti s hitrostjo, ki je primerna razmeram na cesti, in imeti ves čas nadzor nad vozilom.

⁽⁴⁾ Vozniki se ne bi smeli zanašati samo na funkcije, ki poenostavljajo vožnjo. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Morda veljajo omejitve hitrosti in druge omejitve. Za splošne pogoje uporabe tehnologij Nissan se obrnite na prodajalca Nissan ali obiščite spletno stran www.nissan.si

⁽⁵⁾ Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun za storitve NissanConnect, v aplikacijo NissanConnect Services pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect Services potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM ter možnost prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim signalom.Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali stopnje opreme. Razpoložljivost storitev Nissan Connect se razlikuje glede na trg. Za več informacij se obrnite na lokalnega prodajalca vozil Nissan.

⁽⁶⁾ Wi-Fi v vozilu je na voljo z doplačilom in zahteva naročnino. Funkcija Wi-Fi v vozilu ni na voljo na slovenskem trgu. Za več informacij se obrnite na lokalnega prodajalca vozil Nissan.

⁽⁷⁾ Mobilni telefon, s katerim boste uporabljali aplikacijo NissanConnect, povežite, samo ko je vozilo varno parkirano. Sistem vedno uporabljajte skladno z veljavnimi cestnoprometnimi predpisi. Vozniki naj sistem uporabljajo le, ko je to varno. Uporabniki se morajo zavedati, da lahko tehnologija za prostoročno telefoniranje odvrne pozornost s ceste, kar lahko vpliva na nadzor nad vozilom.

⁽⁸⁾ Brezplačne storitve (Nissan v pomočniku Google Assistant, Zgodovina in analiza vožnje, Pomoč in podpora Nissan, Pomoč v primeru okvare, Stanje vozila, Upravitelj baterije – samo za električna vozila) so brezplačno na voljo za obdobje sedmih let, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Nissan.

⁽⁹⁾ Dodatna oprema Nissan Select, ki jo dobavljajo pooblaščeni prodajalci Nissan. Ponujena garancija ustreza splošnim pogojem teh partnerjev in je najmanj eno leto. Za nadaljnje informacije se obrnite na prodajalca vozil Nissan.

Prikazane slike in opisi so informativne narave. V nekaterih primerih so na fotografijah vozila, ki ne ustrezajo specifikacijam na lokalnem trgu in ne predstavljajo posebnega modela, različice ali ponudbe. Prikazane funkcije in oprema morda niso na voljo ali pa niso vključene v serijsko opremo oziroma so na voljo samo kot opcija (z doplačilom).