Nissan z namenom zagotavljanja varnosti in visoke kakovosti svojih vozil občasno izvaja vpoklice kupcev za brezplačna popravila ali za kontrolne servisne akcije na njihovih vozilih.

Akcije vpoklica

Vpoklici so preventivna preverjanja, ki jih občasno opravimo na določeni skupini vozil, da preverimo morebitne napake. Če ste prejeli obvestilo, s katerim ste upravičeni do vpoklica, vas prosimo, da se čim prej obrnete na svojega Nissanovega pooblaščenega koncesionarja in se z njim dogovorite za brezplačno odpravo napake na svojem vozilu.

Kontrolne servisne akcije

Kontrolne servisne akcije so preventivna preverjanja, ki jih občasno opravimo na določeni skupini vozil za zagotavljanje večjega zadovoljstva kupcev. Te akcije niso povezane z varnostjo vašega vozila. Če prejmete obvestilo, s katerim ste vabljeni na tovrstno akcijo, vas prosimo, da nas čim prej pokličete, da se dogovorimo za brezplačen pregled in odpravo morebitne pomanjkljivosti na vašem vozilu.

Nisem prejel/-a NISSANOVEGA dopisa, kako lahko preverim, ali so za moje vozilo razpisane akcije?

Nissan je pripravil posebno storitev spletne poizvedbe za akcijo vpoklica Takate. Dostopna je na povezavi na dnu te strani. Za vse druge akcije se obrnite na najbližjega Nissanovega koncesionarja, ki lahko takoj preveri, ali je trenutno objavljena še katera druga akcija.

Kaj lahko pričakujete od Nissana, če ste upravičeni do vpoklica ali servisne akcije:

  • Brezplačno popravilo ali servisni pregled, da bo vaša izkušnja z Nissanovim vozilom brez presenečenj.
  • Nissanovi koncesionarji bodo uporabili samo Nissanove originalne nadomestne dele.
  • Vsa popravila krije naša standardna garancija na servisiranje.
  • Potrudili se bomo, da najdemo termin, ki vam najbolj ustreza.
  • Možnost stika na način, ki ga izberete sami: pisno, prek e-pošte, po telefonu..
Nissan recall campaign - Takata

AKCIJA VPOKLICA TAKATA:

Nekateri proizvajalci avtomobilov (med njimi tudi Nissan) izvajajo akcijo vpoklica vozil, opremljenih z varnostnimi blazinami Takata. Če je vaše vozilo med njimi, ste že ali boste v kratkem prejeli obvestilo. Če dopisa še niste prejeli in bi radi preverili, ali vpoklic zadeva tudi vaše vozilo, kliknite na spodnjo povezavo, na kateri lahko preverite podatke o vašem vozilu.