[1] Podatki o dosegu so pridobljeni na podlagi laboratorijskih preizkusov v skladu z evropskimi predpisi in so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Podatki se ne nanašajo na točno določeno vozilo in ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki morda ne odražajo rezultatov pri dejanski vožnji. Na uradne rezultate lahko vplivajo doplačilna oprema, vzdrževanje, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere. Podatki so pridobljeni na podlagi novega globalno usklajenega preizkusa za lahka vozila (WLTP).

[2] Navedeni podatki veljajo za akumulatorske sklope zmogljivosti 39 kWh (Nissan LEAF) in 59 kWh (Nissan LEAF e+). Čas je odvisen od pogojev polnjenja, vključno z vrsto in stanjem polnilnika, temperaturo akumulatorskega sklopa in temperaturo okolice med uporabo. Navedeni čas hitrega polnjenja velja ob uporabi polnilnika za zelo hitro polnjenje CHAdeMO. Zasnova vozila Nissan LEAF omogoča večino vsakodnevnih potovanj, poleg tega je vozilo opremljeno z varnostnimi mehanizmi pri polnjenju, ki ščitijo akumulatorski sklop pri večkratnem hitrem polnjenju v kratkem časovnem obdobju. Čas polnjenja se v primeru ponavljajočega se hitrega polnjenja lahko podaljša, če se zaradi temperature akumulatorskega sklopa vklopi tehnologija varnostnega mehanizma akumulatorske baterije. 

 [3] ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil in samo v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

[4] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[5] Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan ali stopite v stik z nami prek [telefonska številka/e-poštni naslov].

[6] Brezžični internet v vozilu je plačljiva storitev, ki je na voljo ob sklenitvi naročniškega razmerja. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[7] Prikazana dodatna oprema je vključena serijsko in/ali je na voljo za doplačilo samo pri izbranih različicah. Zaračunajo se lahko dodatni stroški.

[8] Največja moč izmeničnega polnjenja vozila LEAF je 6,6 kW. Navedeni čas polnjenja temelji na polnjenju s polnilnim kablom tipa 2 (način 3) 32 A. 

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. V nekaterih primerih so na fotografijah vozila, ki ne ustrezajo specifikacijam na lokalnem trgu in ne predstavljajo posebnega modela, različice ali ponudbe.  Prikazane funkcije in oprema morda niso na voljo ali pa niso vključene v serijsko opremo oziroma so na voljo samo kot dodatna oprema (z doplačilom). Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.