Nissan Leaf – posnetek za plat.

Bodite električni

Nissan Leaf: 100% električno družinsko vozilo

ELEGANTEN DIZAJN

Električni videz

S svojimi ostrimi in aerodinamičnimi linijami, prepoznavno lebdečo streho in značilno masko V-Motion Nissan LEAF izraža naprednost, ki sloni na njegovi napredni tehnologiji. Bodite drzni. Bodite smeli. Bodite privlačni.

Nissan LEAF – posnetek med vožnjo čez most

DOSEG IN PRIHRANKI

Polnite hitreje, pojdite dlje

Še nikoli ni bil boljši čas za uživanje v takojšnjem odzivu 100% električnega motorja. Nissan LEAF s časom polnjenja približno 60 minut in dosegom do 385 km⁽¹⁾ (kombinirana vožnja) prinaša še več inovacij za več kilometrov in večjo zmogljivost akumulatorske baterije.⁽²⁾

Vse izvedenke LEAF – odkrijte električni LEAF

Nissan LEAF je na voljo z različnimi stopnjami opremljenosti. Kliknite tukaj, da jih odkrijete.

1/2

Nissan Leaf – promocijski posnetek s profila
Nissan Leaf – posnetek notranjosti – prtljažni prostor

DIMENZIJE IN TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

Velikost za življenje

Čeprav je na zunaj videti kompakten, boste v velik prtljažnik vozila Nissan LEAF zlahka zložili nakupe in prtljago. Preverite dolžino, širino in višino Nissan LEAFA ter vse druge podrobnosti, ki vas zanimajo.

TEHNOLOGIJA

Izostrite svoje čute

Nissan LEAF je opremljen z najnovejšimi tehnologijami inteligentne vožnje, vključno s funkcijama e-Pedal in ProPILOT Assist⁽³⁾. Povsem električno vozilo Nissan LEAF je popoln izraz Nissanove inteligentne mobilnosti, ki je pametna in trajnostna ter vas bo napolnila z energijo, kakršno prinaša prihodnost dinamične vožnje.

1/2 ProPILOT Assist

Vaš pametni pomočnik vam pomaga vzdrževati varnostno razdaljo, ohranjati položaj vozila znotraj voznega pasu in veliko več. ⁽³⁾⁽⁴⁾

Notranjost novega Nissan Leafa – armaturna plošča in moški – ProPILOT Assist

1/2 Inteligentni nadzor okolice vozila

S 360° virtualnim pogledom na vaše vozilo LEAF s ptičje perspektive parkiranje postane otročje lahko.⁽⁴⁾

Nissan Leaf – armaturna plošča s sistemom za nadzor okolice vozila – Tekna

1/2 Povezava brez prekinitev

Za obveščanje in razvedrilo imate na voljo dostop do aplikacij Apple CarPlay™ in Android Auto™ ⁽⁵⁾ ter dostopne točke Wi-Fi [*], na katero lahko povežete več naprav.

Nissan Leaf – Apple Car Play in Android Auto

Posebna ponudba

Nissan Leaf – moški sedi na avtomobilu

KONFIGURATOR VOZIL

Konfigurirajte svoj LEAF zdaj

Odkrijte vse načine, kako lahko novi LEAF prilagodite po meri.

Najnovejše ponudbe

Na voljo so številne prilagodljive možnosti financiranja, tako da si doživetje z vozilom Nissan LEAF lahko privoščite za manj, kot pričakujete.

1/2

Nissan Leaf – promocijski posnetek Tekne – pogled s sprednjega vogala
Nissan Leaf – dostop – posnetek med vožnjo po mestu

DODATNA OPREMA

Naj postane samo vaš

S ponudbo dodatne opreme vozilo LEAF prilagodite svojim željam. [*]

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

arrow-icon

[1] Podatki o dosegu so pridobljeni na podlagi laboratorijskih preizkusov v skladu z evropskimi predpisi in so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Podatki se ne nanašajo na točno določeno vozilo in ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki morda ne odražajo rezultatov pri dejanski vožnji. Na uradne rezultate lahko vplivajo doplačilna oprema, vzdrževanje, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere. Podatki so pridobljeni na podlagi novega globalno usklajenega preizkusa za lahka vozila (WLTP).

[2] Navedeni podatki veljajo za akumulatorske sklope zmogljivosti 39 kWh (Nissan LEAF) in 59 kWh (Nissan LEAF e+). Čas je odvisen od pogojev polnjenja, vključno z vrsto in stanjem polnilnika, temperaturo akumulatorskega sklopa in temperaturo okolice med uporabo. Navedeni čas hitrega polnjenja velja ob uporabi polnilnika za zelo hitro polnjenje CHAdeMO. Zasnova vozila Nissan LEAF omogoča večino vsakodnevnih potovanj, poleg tega je vozilo opremljeno z varnostnimi mehanizmi pri polnjenju, ki ščitijo akumulatorski sklop pri večkratnem hitrem polnjenju v kratkem časovnem obdobju. Čas polnjenja se v primeru ponavljajočega se hitrega polnjenja lahko podaljša, če se zaradi temperature akumulatorskega sklopa vklopi tehnologija varnostnega mehanizma akumulatorske baterije. 

 [3] ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil in samo v kombinaciji z avtomatskim menjalnikom. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

[4] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[5] Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan ali stopite v stik z nami prek [telefonska številka/e-poštni naslov].

[6] Brezžični internet v vozilu je plačljiva storitev, ki je na voljo ob sklenitvi naročniškega razmerja. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[7] Prikazana dodatna oprema je vključena serijsko in/ali je na voljo za doplačilo samo pri izbranih različicah. Zaračunajo se lahko dodatni stroški.

[8] Največja moč izmeničnega polnjenja vozila LEAF je 6,6 kW. Navedeni čas polnjenja temelji na polnjenju s polnilnim kablom tipa 2 (način 3) 32 A. 

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. V nekaterih primerih so na fotografijah vozila, ki ne ustrezajo specifikacijam na lokalnem trgu in ne predstavljajo posebnega modela, različice ali ponudbe.  Prikazane funkcije in oprema morda niso na voljo ali pa niso vključene v serijsko opremo oziroma so na voljo samo kot dodatna oprema (z doplačilom). Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.