Pogosto zastavljena vprašanja

Filtri
Filtri

[1] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[2] Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto sta na voljo brezplačno, odvisno od modela in/ali različice. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.

[3] Podatki o dosegu so pridobljeni na podlagi laboratorijskih preizkusov v skladu z evropskimi predpisi in so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Podatki se ne nanašajo na točno določeno vozilo in ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki morda ne odražajo rezultatov pri dejanski vožnji. Na uradne rezultate lahko vplivajo doplačilna oprema, vzdrževanje, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere. Podatki so pridobljeni na podlagi novega globalno usklajenega preizkusa za lahka vozila (WLTP).

[4] Navedeni podatki veljajo za akumulatorske sklope zmogljivosti 39 kWh (Nissan LEAF) in 59 kWh (Nissan LEAF e+). Čas je odvisen od pogojev polnjenja, vključno z vrsto in stanjem polnilnika, temperaturo akumulatorskega sklopa in temperaturo okolice med uporabo. Navedeni čas hitrega polnjenja velja ob uporabi polnilnika za zelo hitro polnjenje CHAdeMO. Zasnova vozila Nissan LEAF omogoča večino vsakodnevnih potovanj, poleg tega je vozilo opremljeno z varnostnimi mehanizmi pri polnjenju, ki ščitijo akumulatorski sklop pri večkratnem hitrem polnjenju v kratkem časovnem obdobju. Čas polnjenja se v primeru ponavljajočega se hitrega polnjenja lahko podaljša, če se zaradi temperature akumulatorskega sklopa vklopi tehnologija varnostnega mehanizma akumulatorske baterije. 

[5] Mobilni telefon, s katerim boste uporabljali aplikacijo NissanConnect Services, povežite, samo če je vozilo varno parkirano. Sistem vedno uporabljajte skladno z veljavnimi cestnoprometnimi predpisi. Vozniki naj sistem uporabljajo le, ko je to varno. Uporabniki se morajo zavedati, da lahko tehnologija za prostoročno telefoniranje odvrne pozornost s ceste, kar lahko vpliva na nadzor nad vozilom.

 Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun za storitve NissanConnect, v aplikacijo NissanConnect Services pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect Services potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM ter možnost prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim signalom.

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. V nekaterih primerih so na fotografijah vozila, ki ne ustrezajo specifikacijam na lokalnem trgu in ne predstavljajo posebnega modela, različice ali ponudbe.  Prikazane funkcije in oprema morda niso na voljo ali pa niso vključene v serijsko opremo oziroma so na voljo samo kot dodatna oprema (z doplačilom). Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.