ČUDEŽNA SILA

Nissan ARIYA

ZA VEČ SE POMAKNITE NAVZDOL

Predstavljamo novi Nissanov križanec na električni pogon. Sila, ki osvobaja notranjo moč. Vi. Jaz. Mi vsi.

Nissan ARIYA

ZMOGLJIVOST ELEKTRIČNEGA POGONA

Elektrificirana vožnja

ARIYA s tehnologijo e-4ORCE, dvema motorjema in revolucionarnim sistemom štirikolesnega pogona prinaša pristna in vznemirljiva doživetja. Občutite speljevanje s takojšnjim navorom na vseh štirih kolesih. Osvojite brezpotja s pogonom za vse vremenske razmere. Zapeljite v ovinke s popolnim nadzorom vozila. In uživajte v vsaki minuti ob zagotovljeni gladki vožnji.

Nissan ARIYA

DOSEG IN POLNJENJE

Polnite vnaprej

Raziskujte brez omejitev. Z dosegom do 500 km vas nič ne omejuje. Izbira med različnimi baterijami in dvo- ali štirikolesnim pogonom vam zagotavlja doseg, ki ga želite. Se vam mudi? S hitrim polnjenjem si lahko v približno 30 minutah zagotovite doseg do 300 km.⁽¹⁾

POMOČ PRI VOŽNJI IN VARNOST

Napredna tehnologija za vožnjo brez stresa

Počutite se varneje. Sistemi za pomoč pri vožnji vam nudijo različne stopnje podpore. Promet na avtocesti? Premalo prostora? Naj vam Nissan ARIYA pomaga. ⁽²⁾

1/2 ProPILOT Assist s funkcijo Navi-Link

Vozilo ARIYA je opremljeno s sistemi ProPILOT Assist, s katerimi bo vaše potovanje varnejše, lažje, udobnejše ..., in to brez kompromisov pri užitku v vožnji.⁽³⁾

Nissan Ariya ProPilot Navi-link

1/2 Sistem ProPILOT Park

Pritisnite in držite gumb ProPILOT Park. Zdaj glejte, kako bo vozilo Nissan ARIYA samo zapeljalo na parkirno mesto.⁽³⁾

Nissan Ariya ProPilot park

1/2 Projekcijski zaslon (Head-Up Display)

Vedno imejte pomembne informacije na vidnem mestu. Spremljajte hitrost vožnje, podatke navigacije in stanje sistema ProPILOT Assist. ⁽³⁾

Nissan Ariya Head-up Display

DIZAJN

Preobrazba na obzorju

ARIYA je osupljiv izraz Nissanove nove vizije. Vodoravna linija nadomešča bahave oblike. Novi ozki LED-žarometi svetijo ponoči, medtem ko so podnevi neopazni. Raven pod v vozilu ustvarja občutek prostornega salona, kjer je vsak potnik dobrodošel.

POVEZLJIVOST

Ostanite v stiku z besedo ali na dotik

Upravljajte svoje vozilo Nissan ARIYA na nov način. Povežite se s svojim svetom neovirano in vsako izkušnjo izkoristite čim bolje.

1/2 Alexa Built-In Auto

Z vgrajeno storitvijo Alexa lahko z glasovnimi ukazi predvajate glasbo, poiščete kavarno ali celo upravljate svoj pametni dom.⁽⁴⁾

Nissan ARIYA Amazon Alexa

1/2 Inteligentni načrtovalec poti

Določite najprimernejšo pot in izberite ceste, kjer vam bodo med vožnjo na voljo tudi polnilne postaje.

Nissan ARIYA Inteligentni načrtovalec poti

1/2 Aplikacija NissanConnect Services ⁽⁵⁾

Poiščite svoje vozilo, nastavite cilje potovanja in še več z vozilom Nissan ARIYA – vse to na dosegu roke.

2022 Nissan Ariya NissanConnect Services

VIRTUALNA VOŽNJA

Doživite najnaprednejšo tehnologijo vozila ARIYA

Privoščite si navidezno vožnjo in pustite, da vas zapelje inovativno razmišljanje. Vozilo Nissan ARIYA odpira vaš svet, od občutkov sproščenosti do zaznavanja inteligence in od neizmerne moči do brezskrbne vožnje. Vsakdanje poti vam ne bodo v breme. Vstopite in doživite.

VERZIJE IN TEHNIČNI PODATKI

Izberite vozilo ARIYA, ki ustreza vašim zahtevam

ARIYA vas bo prepričala ne glede na to, ali iščete izredno zmogljivost, pripravljenost na pustolovščine ali doseganje večjih razdalj.

1/2 ARIYA 63kWh

Tehnologija nove generacije za dnevno vožnjo na delo in družinske izlete.

Nissan ARIYA grille badge

1/2 ARIYA 87 kWh

Daljši doseg za pobege iz mesta.

Podrobnosti prednjih žarometov vozila Nissan ARIYA

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Moč, zmogljivost in doseg – za tiste, ki želijo imeti vse.

Podrobnosti osrednje konzole vozila Nissan ARIYA

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh PERFORMANCE

Najboljša kombinacija zmogljivosti in tehnologije. Vrhunska izkušnja.

Nissan ARIYA

Pripravite se na začetek prodaje

Začetek prodaje je predviden v poletju 2024. Medtem ko vznemirljivost narašča, ostanite na tekočem z zadnjimi novicami in dogodki, preden se začnejo prednaročila.

Nissan Ariya
Nissan Ariya business

ARIYA ZA VAŠE PODJETJE

Svetla prihodnost za vaše podjetje

To je prava vzpodbuda, ki jo potrebuje vaše podjetje. ARIYA bo na vaših službenih poteh brez izpustov zagotovila večjo zmogljivost, daljši doseg in vrhunsko udobje, kot še nikoli doslej.

Nissan Ariya dodatna oprema

DODATNA OPREMA

Prilagodite vozilo ARIYA svojemu življenjskemu slogu

Izkoristite čim več od življenja s svojim vozilom Nissan ARIYA. Oplemenitite si vsak dan s premišljeno oblikovano dodatno opremo, ki je zasnovana po meri vozila ARIYA. Zaščitite svoje vozilo ARIYA, razširite njegovo vsestranskost in dodajte končne podrobnosti, da vam bo povsem ustrezalo.

ARIYA vzdrževanje

Vzdrževanje

Za dodatno brezskrbnost

Od pregleda vozila in baterije ter letnega vzdrževanja do zamenjave obrabljenih delov – vaše vozilo Nissan ARIYA zaupajte našim strokovno usposobljenim serviserjem. Več informacij bo na voljo ob prihodu vozila na trg.

Pogosto zastavljena vprašanja

arrow-icon

[1] Vozilo bo v testnem postopku WLTP (globalno usklajeni preizkus za lahka vozila) uradno homologirano leta 2021. Podatki o dosegu so pridobljeni na podlagi laboratorijskih preizkusov v skladu z evropskimi predpisi in so namenjeni primerjavi med različnimi tipi vozil. Podatki se ne nanašajo na točno določeno vozilo in ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki morda ne odražajo rezultatov pri dejanski vožnji. Na uradne rezultate lahko vplivajo opcijska oprema, vzdrževanje, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere. Podatki so pridobljeni na podlagi novega globalno usklajenega preizkusa za lahka vozila (WLTP).

[2] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan ali informacije preverite na spletnem naslovu.

[3] ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.

[4] Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun NissanConnect, v sistem NissanConnect pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim omrežjem.

Mobilni telefon, s katerim boste uporabljali storitve NissanConnect, lahko povežite, ko je vozilo varno parkirano. Sistem vedno uporabljajte skladno z veljavnimi cestnoprometnimi predpisi. Vozniki naj sistem uporabljajo le, ko je to varno. Uporabniki se morajo zavedati, da lahko tehnologija za prostoročno telefoniranje odvrne pozornost s ceste, kar lahko vpliva na nadzor nad vozilom.

[5] Amazon, Alexa in sorodni logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc ali njenih partnerskih podjetij. Nekatere funkcije sistema Alexa so odvisne od tehnologije za pametni dom. Razpoložljivost je odvisna od trga.

[6] Navedeni podatki temeljijo na podatkih internih preizkusov. Podatki so okvirni in se ne nanašajo na točno določeno vozilo. Podatki ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike, kot so opcijska oprema, stanje baterije, uporaba klimatske naprave, izvajanje vzdrževalnih posegov, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere, pot itd. Rezultati pri resnični uporabi so vedno lahko drugačni. Nissan si izrecno pridržuje pravico, da kadar koli spremeni kalkulator. 

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.