Nissan Qashqai

VRHUNSKI CROSSOVER

NOVI QASHQAI e-POWER. Užitek vožnje na elektriko, zdaj brez polnjenja.

Točite bencin, vozite na elektriko. Spoznajte našo najnovejšo tehnologijo e-POWER.

Nissan QQ

e-POWER

Užitek vožnje na elektriko, zdaj brez polnjenja: to je NISSAN e-POWER

Nissanova edinstvena tehnologija e-POWER združuje bencinski motor, ki polni baterijo, in električni motor, ki poganja kolesa. Vozilo deluje podobno kot električni avtomobil, saj se zmanjšajo izpusti in stroški uporabe, ker pa ne zahteva polnjenja, vam voznih navad ne bo treba spreminjati. Poleg motorja z notranjim zgorevanjem, tehnologija e-POWER za dodatno polnjenje baterije uporablja regenerativno zaviranje.

Kombinirana poraba goriva: 5,4–5,3 l/100 km. Emisije CO2: 123–120 g/km. Emisijska stopnja: Euro6D Full. Emisije NOx: 0,0039 g/km. Emisije trdnih delcev: 0,00022 g/km. Št. delcev (x1011): 1,73. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije iz prometa onesnažujejo zrak in tako pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.


Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.