Nissan ARIYA dizajn

Drzen izraz, ki je v nasprotju s pričakovanji

Dizajn

Želimo, da bi vsak Nissanov avtomobil vseboval značilen japonski značaj, izražen na preprost, a hkrati zelo sodoben način - kar mi poimenujemo brezčasen japonski futurizem.

Alfonso Albaisa

Višji podpredsednik Oddelka za globalno oblikovanje

Nove možnosti oblikovanja, ki ne poznajo meja

RAZKOŠNA NOTRANJOST

Nissan ARIYA notranjost

Želeli smo ustvariti prostorno arhitekturo električnega vozila ... ravno dno, odprt prostor. Skoraj tako kot bi sedeli v loži v gledališču.

Giovanny Arroba

Višji direktor oblikovanja

Nissan ARIYA prilagodljivo sredinsko mesto za odlaganje

Pogosto zastavljena vprašanja

KOLIKO POTNIKOV LAHKO SPREJME VOZILO NISSAN ARIYA?

KAKO VELIK JE PRTLJAŽNI PROSTOR VOZILA NISSAN ARIYA? ⁽³⁾

NAPREJ
Raziščite možnosti povezovanja
Next photo
/

[1] Na voljo samo pri izbranih različicah.
[2] Sistem ozvočenja Bose® Personal je na voljo samo pri izbranih različicah. 
[3] Funkcije so na voljo v odvisnosti od izvedenke, serijsko ali samo kot dodatna oprema (z doplačilom).      
[4] Navedeni podatki temeljijo na podatkih internih preizkusov. Podatki so okvirni in se ne nanašajo na točno določeno vozilo. Podatki ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike, kot so doplačilna oprema, stanje baterije, uporaba klimatske naprave, izvajanje vzdrževalnih posegov, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere, pot itd. Rezultati pri resnični uporabi so vedno lahko drugačni. Nissan si izrecno pridržuje pravico, da kadar koli spremeni kalkulator. 
Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.