Zmogljivost električnega pogona

Nissan ARIYA premika meje vznemirljivosti na višjo raven s prelomnimi tehnologijami in povsem novo zasnovo električnega pogona.

e-4ORCE

Vožnja

5.1s

0–100 km/h

Sport

Način

Moč za povečanje vodljivosti in udobja

ŠTIRIKOLESNI POGON e-4ORCE

Nissan ARIYA

Spoznajte pogon e-4ORCE: sistem nadzora štirikolesnega pogona z dvojnim električnim motorjem, ki zagotavljata več končnega navora, stabilnosti in okretnosti na skoraj vsaki vozni podlagi. Toda nova raven nadzora bo tista, ki bo resnično prebudila vaše čute. S sistemom e-4ORCE lahko popolnoma zaupate nadzoru štirikolesnega pogona: z možnostjo prenosa celotne moči s prednjih koles na zadnja zagotavlja natančno vodljivost, medtem ko neodvisen nadzor navora na posameznih kolesih preprečuje prekrmiljenje ali podkrmiljneje vozila. Sistem nadzira tudi gibanje vozila ob zaviranju in tako zagotavlja gladko in stabilno vožnjo.

Prednosti elektrifikacije

ENAKOMERNA MOČ

UDOBJE ZA VSAKOGAR

NADZOR V VSEH VREMENSKIH RAZMERAH

Obstaja veselje do vožnje. In obstaja Nissan ARIYA.

PREDAJTE SE VZNEMIRJENJU

Nissan ARIYA cornering on the highway

Pogon e-4ORCE zagotavlja skoraj popolnoma enakomerno porazdelitev teže vozila

Če želite odlično vodljivost, potrebujete uravnoteženost. Zato je Nissan ARIYA izdelana z enakomerno porazdeljeno težo.

e-Pedal

Preklopite na enopedalni način vožnje s sistemom e-Pedal. Pritisnite na pedal za pospeševanje oz. ga počasi spustite za zaviranje. Zelo zabaven, bolj gladek, preprostejši in bolj sproščujoč način vožnje.⁽¹⁾

Nissan ARIYA driving on a mountain road

Izberite način vožnje z vozilom ARIYA, ki ustreza vašemu razpoloženju, razmeram na cesti in vašim potrebam.

Način, ki je primeren za vsako nalogo

Nissan ARIYA front view focus on wheel cornering

Način Sport, Eco in Snow

Veselje se začne tukaj. Izberite način vožnje "Sport" in odziv bo izrazitejši. Ko se vaša okolica spremeni, se odločite za varčni način "Eco" ali način "Snow" za vožnjo po zasneženih cestah, da bo obnašanje vozila ARIYA usklajeno z razmerami in vašim razpoloženjem.

Pogosto zastavljena vprašanja

KAKŠNE SO ZMOGLJIVOSTI VOZILA NISSAN ARIYA?

KAKŠNE POSPEŠKE DOSEGA NISSAN ARIYA?

KOLIKO KONJSKIH MOČI DOSEGA NISSAN ARIYA?

NAPREJ
Spoznajte prednosti električnega vozila
Next photo
Nissan

[1] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.
[2] Navedeni podatki temeljijo na rezultatih internega testiranja. Podatki so okvirni in se ne nanašajo na točno določeno vozilo. Podatki ne veljajo kot sestavni del ponudbe. Podatki se lahko razlikujejo glede na različne dejavnike, kot so doplačilna oprema, stanje baterije, uporaba klimatske naprave, izvajanje vzdrževalnih posegov, slog vožnje in dejavniki, ki niso tehničnega značaja, kot so na primer vremenske razmere, pot itd. Rezultati pri resnični uporabi so vedno lahko drugačni. Nissan si izrecno pridržuje pravico, da kadar koli spremeni kalkulator. 
Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.