Povežite se s svetom okoli sebe

Ko imate možnost početi, kar želite in kadar želite, vas izkušnja lahko popelje kamor koli.

Dober občutek, ko vas avto posluša. Zahvala gre tehnologiji inteligentnega virtualnega pomočnika.

NISSAN GLASOVNO UPRAVLJANJE

Nissan ARIYA Nissanov virtualni pomočnik

NISSANOV VIRTUALNI POMOČNIK

Vaše vozilo Nissan ARIYA razume naravno izgovorjene ukaze za zagotavljanje storitev, ki jih potrebujete.

Alexa Built-In Auto

Z uporabo storitve Alexa Built-In, lahko z glasovnimi ukazi  upravljate vaš dom kar iz udobja vašega vozila ARIYA.

Nissan ARIYA Alexa

Vedno posodobljeni in pripravljeni na to, kar sledi

POSODOBITEV PROGRAMSKE OPREME NA DALJAVO

Nissan ARIYA

Vsako vozilo ARIYA je najnovejše vozilo ARIYA

S posodobitvami vdelane strojno-programske opreme preko brezžične povezave je programska oprema vašega vozila nadgrajena na najnovejšo različico. Tako je Nissan ARIYA, ki jo kupite danes, najnovejša tudi jutri.

Prilagodite svojo instrumentno ploščo. Imejte potovanja pod nadzorom. Upravljajte svoj mestni terenec na daljavo.

BISTVENO ZNANJE

Nissan ARIYA multimedijskim zaslonom in digitalnim zaslonom

Integrirana zaslona

Porazdelite ključne informacije o vozilu med dvema zaslonoma diagonale 31 cm – med multimedijskim zaslonom in digitalnim zaslonom z merilniki.

Nissan ARIYA Inteligentni načrtovalec poti

Inteligentni načrtovalec poti

Določite najprimernejšo pot in preverite kraje, kjer vam bodo med vožnjo na voljo tudi polnilne postaje.⁽¹⁾

Aplikacija NissanConnect Services

Spoznajte svojega novega družabnika na poti. Uporabite aplikacijo za daljinsko zaklepanje ali odklepanje vrat ter pričetek polnjenja na daljavo.⁽²⁾

Nissan ARIYA aplikacija NissanConnect Services

Spoznajte različne načine povezovanja

BODITE POVEZANI

Pogosto zastavljena vprašanja

KATERA TEHNOLOGIJA IN KAKŠNE MOŽNOSTI POVEZOVANJA SO NA VOLJO V VOZILU NISSAN ARIYA?

ALI STA STORITVI APPLE CARPLAY® IN ANDROID™ AUTO NA VOLJO V VOZILU NISSAN ARIYA?

KAKŠNE VELIKOSTI JE ZASLON V VOZILU ARIYA?

NAPREJ
Odkrijte verzije
Next photo
/

[1] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.
[2] Za uporabo storitev NissanConnect potrebujete uporabniški račun NissanConnect, v sistem NissanConnect pa se morate registrirati in prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. Za uporabo brezplačne aplikacije NissanConnect potrebujete pametni telefon z združljivim operacijskim sistemom iOS ali Android in kartico SIM z možnostjo prenosa podatkov v okviru obstoječe ali ločene pogodbe, ki ste jo sklenili s ponudnikom mobilnih storitev. Vse storitve so odvisne od pokritosti območja z mobilnim omrežjem. 
[3] Funkcije so na voljo v odvisnosti od verzije, serijsko ali samo kot dodatna oprema (z doplačilom). Google ukinja pogovorna dejanja za Google Assistant. Od 13. junija 2023 uporabniki Google Assistanta ne bodo mogli več komunicirati z združljivimi avtomobili od doma. Ostale funkcije Google Assistanta se nadaljujejo kot običajno. 
[4] Mobilni telefon, s katerim boste uporabljali storitve NissanConnect, lahko povežite, ko je vozilo varno parkirano. Sistem vedno uporabljajte skladno z veljavnimi cestnoprometnimi predpisi. Vozniki naj sistem uporabljajo le, ko je to varno. Uporabniki se morajo zavedati, da lahko tehnologija za prostoročno telefoniranje odvrne pozornost s ceste, kar lahko vpliva na nadzor nad vozilom.
[5] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.
[6] Če vozilo ni v območju dobrega sprejema signala, se lahko funkcija odziva počasneje. Za optimalno uporabo je pomembno, da je vaše vozilo v območju dobre pokritosti s signalom. 
[7] ProPILOT Assist je na voljo pri omejenem izboru vozil. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.
Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca..