Sistemi za pomoč pri vožnji in varnostne tehnologije

Raziščite funkcije in opremo vozila Nissan ARIYA, kot so tehnologije za pomoč pri vožnji, sistem za pomoč pri menjavi voznega pasu, inteligentni Around View Monitor in še več. 

Naj vam tehnologije ProPILOT Assist vozila ARIYA pomagajo v prometu in pri parkiranju. Vožnja je preprostejša, če si razdelite naloge.

TEHNOLOGIJE ProPILOT Assist

Nissan ARIYA ProPilot s sistemom Navi-Link

ProPILOT Assist s sistemom Navi-Link

ProPILOT Assist s sistemom Navi-Link sledi toku prometa, vozilo ohranja na sredini voznega pasu in uporablja sistem zemljevidov za predvidevanje avtocestnih izvozov in ovinkov.⁽¹⁾

OHRANJA PREDHODNO NASTAVLJENO VARNOSTNO RAZDALJO

OHRANJA VOZILO ZNOTRAJ VOZNEGA PASU

PREPOZNAVA POT PRED VAMI

Nissan ARIYA ProPILOT Park

ProPILOT Park

Zapeljite na parkirno mesto s pritiskom na gumb ProPILOT Park. Nissan ARIYA bo prevzela nadzor nad volanom, pospeševanjem, zaviranjem in prestavljanjem.⁽¹⁾

Izkoristite celovit nabor tehnologij za nadzor okolice.

POMOČ PRI VOŽNJI IN VARNOST

Pogosto zastavljena vprašanja

KATERI NAPREDNI VARNOSTNI SISTEMI SO NA VOLJO V VOZILU NISSAN ARIYA?

ALI JE VOZILO NISSAN ARIYA OPREMLJENO S TEHNOLOGIJO SAMODEJNEGA ZAVIRANJA?

ALI JE VOZILO NISSAN ARIYA OPREMLJENO S TEHNOLOGIJAMI ZA POMOČ PRI VZVRATNI VOŽNJI?

NAPREJ
Raziščite dizajn
Next photo
Nissan

[1] ProPILOT Assist je na voljo na omejenem izboru vozil. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoč pri vožnji, ki kljub vsemu ne more preprečiti trčenja. Sistem ProPILOT Assist je namenjen nadzoru vozila ob “spremljanju dogajanja na cesti/ohranjanju rok na volanu” samo med vožnjo po avtocesti (cesta z ogradami). Voznik mora vedno ostati pozoren, voziti varno, upoštevati omejitve hitrosti in razmere na cesti ter ohranjati nadzor nad vozilom.
[2] Ne smete se zanašati samo na funkcije, ki so v pomoč vozniku. Nekatere funkcije morda ne bodo delovale v vseh pogojih in okoliščinah. Veljajo hitrostne in druge omejitve. Za splošne pogoje v zvezi z Nissanovimi tehnologijami se obrnite na pooblaščenega koncesionarja Nissan.
[3]  Sistema ni dovoljeno uporabljati med parkiranjem.

Slike na spletni strani www.nissan.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.